Tuesday 26 June 2012

Igår var Kathrine og jeg til den sidste hundetræning med Norman, og han er bare blevet så dygtig! Men før han kunne ''bestå'' hvalpe-kurset, skulle han/vi bevise, at han rent faktisk kunne alle de ting vi har lært på holdet -og selvfølglig kunne han det!
Til slut fik han dette diplom, samt en meget fin medalje-proche......
Kathrine og jeg er meget stolte forældre!


Friday 22 June 2012

Her bor jeg!

Mor og far kommer om få timer, så jeg har stresset rundt hele dagen, for at få lejligheden til at skinne..... Nu hvor jeg er færdig tænkte jeg , at jeg ville udnyttet ''renheden'' og tage nogle billeder, så jer derhjemme, som ikke har været og besøge mig, også kan få et lille indblik i, hvordan jeg bor :)

Billedet er tager fra køkkenet ind til stuen




Billedet er taget fra stuen ind i køkkenet






Saturday 2 June 2012

Long live the Queen!

De sidste par uger har man i stort set alle supermarkeder, kiosker osv. kunne købe alverdens pynt og tilbehør i Englands farver og med yndige print af dronningen -hele England er nemlig dekoreret i blå, røde og hvide farver i anledningen af dronning Elizabeth's 60 års jubilæum -og Rochester er ingen undtagelse........ Her er der flag ned gennem hele High Street og samtlige butiksvinduer inkl. Copenhagen Blue er pyntet til ære for den efterhånden noget rynkede regent -og smukt er det!