Sunday 22 April 2012

Lullu kommer!

Så gik der ikke mere end 4 dagen, før Kathrine og jeg tøffede til Gatwick igen -denne gang for at hente min dejlige veninde Louise. Og vi havde et stramt skema foran os; fredag tog vi til London og shoppede HELE dagen! Lørdag tog vi til London igen og shoppede lidt mere, hvorefter vi sprang på tourbussen og kørte rundt i flere timer, indtil vi var ved at dø af kulde -derefter spiste vi lækker mad, inden vi til sidst tog i teatret og så Chicago...... Super fed forestilling! Det er bestemt ikke sidste gang jeg har set den!
Søndag tog vi det stille og roligt -tullede lidt rundt i Rochesters gader, indtil jeg modvilligt måtte følge Lullu til toget og sige farvel!
Tak for nogle rigtig hyggelige dag! <3







Tuesday 17 April 2012

Stein kommer!

For en lille måneds tid siden begyndte Kathrine at lede efter en ny au-pair, som skal overtage mit job, når jeg rejser hjem engang til september  -hun bad mig høre blandt venner og bekendte, om nogle kunne være interesserede -inden jeg overhovede kom igang, henvendte min gode veninde Cecilie sig, og efter 48 timers spørgerunde besluttede hun sig for at tage jobbet!
Og for hyggens skyld blev vi enige om, at hun nok hellere lige måtte komme over og besøge mig (og jobbet selvfølgelig).
Så i torsdags kørte Kathrine jeg til Gatwick for at hente søde lille Stein, og så gik der ellers fnidder i den! Fire super hyggelige dage tilbragte vi sammen, før hun vendte snuden hjemad.
Jeg glæder mig allerede til hun kommer tilbage til august -og hvem ved..... Måske vil jeg slet ikke hjem, nu når jeg får sådan en sød roomie ;)

Monday 2 April 2012

Hokuskrokus

Ingen kunder i butikken, og ingen mad i køleskabet..... Hvad skal man så lave??
De sidste par dage har Kathrine og jeg gået ude i ''haven'' bag butikken og hevet lidt ukrudt op, og da jeg ikke havde noget at lave idag, fortsatte jeg arbejdet...... Jeg glemte selvfølgelig at tage et ''før-billede'', men hvis bare forestiller jer, at det ihvertfald ikke så sådan her ud, da jeg startede :)


Hey! Fandt lige dette billede (FØR)

Sunday 1 April 2012

Svenskerne kommer!!

Louise får besøg af en veninde her i påskeferien, så jeg tilbød hende, at de kunne bo hos mig :)
Så mens Norman lige er hjemme hos fam. Armstrong for at sige farvel, svinger jeg støvsugeren og gør klar til svensk invasion.......